1 Followers
fotbollstrojor1617aa1

Billiga fotbollströjor 2016/17 på nätet,köpa Billiga fotbollströja barn eget namn

Billiga fotbollströja 2016/2017 med eget tryck på nätet. Köpa Nya Fotbollströja barn billigt 2016/17 med eget namn med snabb leverans och kvalitetsgaranti.

Manchester City 16-17 bort skjorta och NIKE släppt

Manchester City och Nike har lanserat en 2016-17 säsong, och fet Jersey.Manchester City matchtröja 2016/17 är Almeida svart med röda detaljer och gula blinkar.

Arbetstagare bin: en titt på Manchester City tidigare och Manchester berömda ikoner inspirerad svart och röd färg.

Insekter har varit sedan början av artonhundratalet, synonymt med Manchester United. När det först användes för att symbolisera den snabba tillväxten av staden under den industriella revolutionen. Sedan 1842 Manchester vapen presenterade sju arbetstagare bin och insekter kan överskatta stadens byggnader, broar, ljuslådor, och det kan ses i stadshuset golvmosaik.

Som en nick till färgen på iögonfallande randig bee, New Jersey unika svart kropp och röda axlar och ärmar dekorerade med livfulla gula detaljer. Hela sviten ekliptikan, är det mest slående en skjorta och shorts, och Nike Swoosh logotyp Etihad klubb krön.

Klubbens vapen, ny för 2016-17 och först med i den nyligen avslöjade att hem Jersey, åter trott i gult och svart väg jersey - med färgschemat väcker arbetstagaren bin, och märket immortalises andra ikoniska symboler, inklusive Manchester, Lancashire och Manchester handel fartyg röda rosor. Låt oss köpa Billiga fotbollströjor med tryck för våra barn!

Manchester City matchtröja 2016/17