1 Followers
fotbollstrojor1617aa1

Billiga fotbollströjor 2016/17 på nätet,köpa Billiga fotbollströja barn eget namn

Billiga fotbollströja 2016/2017 med eget tryck på nätet. Köpa Nya Fotbollströja barn billigt 2016/17 med eget namn med snabb leverans och kvalitetsgaranti.

Lionel Messi säger att han återvänder till Argentina landslaget

Lionel Messi bär köpa Argentina 2016 Fotbollströja kommer tillbaka till Argentina landslaget. Enligt AFP har Messi gått med på att återvända på grund av den "kärlek" han har för sitt land.

Under helgen, Messi chattade med nya Argentina manager Edgardo Bauza, som var i Barcelona som laget spelade Sampdoria i en försäsongen match. Det förefaller som om convo gick bra.

Messi meddelade han lämnade landslaget i juni efter Argentina förlorade Copa America finalen till Chile, den tredje raka sommaren där laget förlorade en cupfinalen. Och vi kan köpa Billiga Fotbollströjor Barn att stödja det!

"En hel del saker gick genom mitt huvud på natten till den sista och jag gav allvarligt överväga att sluta, men min kärlek till mitt land och denna skjorta är för stor", sade han på fredagen i ett uttalande från hans förvaltningsbolag, per AFP.

Bauza hade sagt att han hade inget tvivel om att Messi skulle återvända, men återvänder detta snart är lite av en överraskning för många. Argentina kommer att spela Uruguay och Venezuela i början av september i VM kvalificerade.