1 Followers
fotbollstrojor1617aa1

Billiga fotbollströjor 2016/17 på nätet,köpa Billiga fotbollströja barn eget namn

Billiga fotbollströja 2016/2017 med eget tryck på nätet. Köpa Nya Fotbollströja barn billigt 2016/17 med eget namn med snabb leverans och kvalitetsgaranti.

New Holland fotbollströjor avtäcktes

Nederländerna 2016 Fotbollströja billigt förenings KNVB och sponsor Nike presenterade den nya hem och borta kit för Nederländernas landslag på måndag. Satserna i orange och blå "" speglar traditionella holländska värderingar ?? såsom mod, ledarskap och lojalitet "", enligt KNVB.

Den nya hem skjorta är orange med snygga blå accenter på kragen. Det har KNVB logotyp och ränder på sidorna, även i blått. "" Oranje "" är en ena ärmen och ordet "" Leeuwen "" (lejon på engelska) på den andra. "" Nederland "" är på baksidan av kragen.

Byxorna är i samma färgskala som skjortan - orange med en blå rand Strumporna är blå med en orange grafisk representation på kalven, som belyser spelarna snabbhet och smidighet, enligt fotbollsförbundet ..

Landslaget kommer att bära de nya kit under grundomgången för VM 2018 i Ryssland.Billiga Fotbollströjor för Barn Hemma kit kommer att bäras för första gången mot Frankrike fredagen 25 mars. Borta kit kommer att bäras mot England på Wembley Stadium i London den 29 mars. "